Nestlé To Add Plant-Based Egg, Shrimp On Menu
Nestlé is launching plant-based substitutes for egg and shrimp that closely mirror the taste, nutrition and performance of the originals, the food group has said, extending its range in the fast growing vegan market.
The egg substitute, branded Garden Gourmet vEGGie in Europe, contains soy protein and omega-3 fatty acids. It can be scrambled or used in a frittata or as an ingredient in cakes and cookies, Nestlé said.
The vegan shrimp, called Vrimp, follows the launch of its tuna substitute last year.
ESM
Related news
Five microtrends rewriting green claim strategies
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nestlé dismisses CEO after “undisclosed romantic relationship”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ágnes Topor: “Many are unaware of the sales-boosting effect of vouchers”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone GDP grew by 0.1 percent in the second quarter compared to the previous quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production decreased by 1.0 percent compared to the same period of the previous year, expanded by 2.0 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >