Nestlé To Add Plant-Based Egg, Shrimp On Menu
Nestlé is launching plant-based substitutes for egg and shrimp that closely mirror the taste, nutrition and performance of the originals, the food group has said, extending its range in the fast growing vegan market.
The egg substitute, branded Garden Gourmet vEGGie in Europe, contains soy protein and omega-3 fatty acids. It can be scrambled or used in a frittata or as an ingredient in cakes and cookies, Nestlé said.
The vegan shrimp, called Vrimp, follows the launch of its tuna substitute last year.
ESM
Related news
Nestlé to cut 16,000 jobs despite sales growth
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nescafé already achieved its 2025 regenerative agriculture goals in 2024
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Maggi Targets Airfryer Generation with New Campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The index of price increases perceived by the population remains high
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The latest VOSZ Barometer is out – Despite the macro numbers, VOSZ member companies are optimistic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl’s first mobile store in Hungary will open on October 17th
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >