Nestlé To Add Plant-Based Egg, Shrimp On Menu
Nestlé is launching plant-based substitutes for egg and shrimp that closely mirror the taste, nutrition and performance of the originals, the food group has said, extending its range in the fast growing vegan market.
The egg substitute, branded Garden Gourmet vEGGie in Europe, contains soy protein and omega-3 fatty acids. It can be scrambled or used in a frittata or as an ingredient in cakes and cookies, Nestlé said.
The vegan shrimp, called Vrimp, follows the launch of its tuna substitute last year.
ESM
Related news
Nestlé leaves Dairy Methane Action Alliance – continues methane reduction on its own track
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarians say food waste is as big a problem as climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Abu Dhabi, Goldman Sachs Invest In Haagen-Dazs Maker Froneri At €15bn Valuation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Inflation: stagnation instead of expected increase – 4.3% annual rate, 3.9% core inflation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl Hungary received a prestigious professional recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Spar expanded its store network with an investment of 1.7 billion forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >