Nestlé To Add Plant-Based Egg, Shrimp On Menu
Nestlé is launching plant-based substitutes for egg and shrimp that closely mirror the taste, nutrition and performance of the originals, the food group has said, extending its range in the fast growing vegan market.
The egg substitute, branded Garden Gourmet vEGGie in Europe, contains soy protein and omega-3 fatty acids. It can be scrambled or used in a frittata or as an ingredient in cakes and cookies, Nestlé said.
The vegan shrimp, called Vrimp, follows the launch of its tuna substitute last year.
ESM
Related news
The 2025 challenge of the Feed Your Brain education program will launch in November
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A star is born – say hello to dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarians say food waste is as big a problem as climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
After three months of increase, the GKI Business Index corrected back in November
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl is again the sponsor of the Women’s Handball World Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Conscious choices instead of reactions: what matters to European consumers today
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
