Nestlé To Add Plant-Based Egg, Shrimp On Menu
Nestlé is launching plant-based substitutes for egg and shrimp that closely mirror the taste, nutrition and performance of the originals, the food group has said, extending its range in the fast growing vegan market.
The egg substitute, branded Garden Gourmet vEGGie in Europe, contains soy protein and omega-3 fatty acids. It can be scrambled or used in a frittata or as an ingredient in cakes and cookies, Nestlé said.
The vegan shrimp, called Vrimp, follows the launch of its tuna substitute last year.
ESM
Related news
Nestlé And Lactalis Announce Major Investments In Brazil
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New technology could revolutionize cocoa production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KitKat Celebrates 90th Anniversary This Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coffee prices are falling, can it be cheaper here too?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MMSZ Green Club meeting at Danone: sustainable operations in practice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Faster, greener, smarter – today’s minimum requirements in FMCG transport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >