Nosalty-Eisberg: proving that salads can be exciting!
The Nosalty and the Eisberg started to create a joint recipe booklet and also started an integrated online campaign to show how colorful and exciting salads can be made even as a main course. Kárai Dávid, the editor of NoSalty and founding author of the IzHUSZÁR blog will create 15 variety of salads into the Salátázz publication.
Gazsi Zoltán, executive director of the four times Superbrands prize-winner Eisberg Hungary Ltd. said: “We are delighted that with the help of NoSalty, we were able to create a truly integrated campaign, in which the NoSalty offers expertise: a creative and flexible sales team to helps to customize the surfacess and in the optimized use. The gastro-guru editorial staff produces valuable and unique content, if necessary, they can use the expertise of their dietitian colleagues as well. “
Related news
Bell Food Group Acquires Hermann Wein, Announces Production Restructuring
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Green Factory Completes Acquisition Of Eisberg Operations In CEE
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OKSZ calls for a reduction in public charges for the SZÉP card
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kutyaillemhely az állatbarát étteremben – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Nagyonközelképek – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


