Nosalty-Eisberg: proving that salads can be exciting!
The Nosalty and the Eisberg started to create a joint recipe booklet and also started an integrated online campaign to show how colorful and exciting salads can be made even as a main course. Kárai Dávid, the editor of NoSalty and founding author of the IzHUSZÁR blog will create 15 variety of salads into the Salátázz publication.
Gazsi Zoltán, executive director of the four times Superbrands prize-winner Eisberg Hungary Ltd. said: “We are delighted that with the help of NoSalty, we were able to create a truly integrated campaign, in which the NoSalty offers expertise: a creative and flexible sales team to helps to customize the surfacess and in the optimized use. The gastro-guru editorial staff produces valuable and unique content, if necessary, they can use the expertise of their dietitian colleagues as well. “
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Great Taste Awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Mókás kutyafut(tat)ás – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Tényleg az vagy, amit megeszel? – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

