New postgraduate course
Szent István University’s Faculty of Food Science is starting a new programme for those who already have a degree and are interested in the topics of coffee, tea and chocolate. They can complete the postgraduate course in 4 semesters in the form of correspondence study. Professors will come from 7 different university departments and companies in the sector.
Related news
The heritage of flavors, tradition and innovation – Stühmer’s story that sweetened Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barry Callebaut develops new chocolate recipes using AI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price Battle Around Milka Chocolate in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The 2024 tourism record was achieved in 11 months this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Everyone wins with quality!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MTÜ: Hungarian tourism is continuously developing and moving in the right direction
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

