Szakirányú képzés indul

Szerző: jungandrea Dátum: 2017. 09. 21. 10:13

Diplomás képzést indít kávé, tea és a csokoládé iránt érdeklődő szakemberek számára a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara. A karon több évtizedes tudományos háttér, számtalan releváns kutatás alapozta meg a 2017 szeptemberében induló Csokoládé-, kávé- és teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó képzést. A gyakorlatorientált képzésben 7 különböző tanszék oktatói mellett mestertanárként jelentős szerepet kapnak majd az iparágban érintett vállalatok szakemberei is. A munka mellett elvégezhető, levelező tagozaton induló, 4 féléves posztgraduális képzés a szakemberek mellett a csokoládé, a kávé és a tea iránt érdeklődő fogyasztókat is várja, akik számára nemcsak az előállítási technikák, hanem a szakszerű kóstolás, minősítés és az érzékszervi bírálat is hasznos ismereteket jelenthetnek. //

Kapcsolódó cikkeink