What makes an ice cream successful?

Gergő Fehér
Gergő Fehér won Ice Cream of the Year with his creation Bíborka. The self-taught confectioner works with one colleague in Cafe One in Békéscsaba. He learned ice cream making at various courses in Budapest. His team has only been making ice cream for 4 years and this was the first competition they have ever entered. As many ingredients were sourced locally as possible, e.g. sauces made from chilli grown in Újkígyós. The confectioner is happy to see that artisan ice cream making is spreading in Hungary. //
Related news
Confectioner Trade Day 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Italy’s Artisan Gelato Sales Set To Rise 4% This Summer, Study Finds
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Despite the rainy weather, there were many people at the Hungarian Ice Cream Day
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Valószínűleg a létező egszebb japán édesség – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tourism: slightly deteriorating economy, but still the best among economic sectors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Popular American restaurant chains may arrive in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >