Nébih: the number of food-related diseases has moderately reduced in Europe
According to the report of the European Food Safety Authority (EFSA), the number of food-related diseases has moderately reduced in Europe.
The European Food Safety Authority (EFSA) prepares its report on the basis of data collected in 28 European Union Member States and in 9 other European countries – the National Food Chain Safety Authority (Nébih) points out. (MTI)
Related news
Nébih experts revealed labeling and quality errors in the product test of grillable cheeses
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >African swine fever identified in a dead wild boar on Szentendre Island
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tibor Navracsics: the government is spending 3.8 billion forints to curb golden yellow grape disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Shared thinking, conscious renewal: the Hungarian retail real estate market has reached a turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There is still room for growth in Hungarian stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food allergy, food intolerance, cross-allergy: let’s put ourselves in the picture!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
