NÉBIH: fast-food fried potatoes have passed the test
The National Food Chain Safety Office (NÉBIH) checked the conditions of making French fries in shops of four fast-food chains.
According to the information provided by the NÉBIH, the inspectors of the National Food Chain Safety Office carried out site visits at four fast-food restaurants at the same time.
The experts examined the used raw materials, the compliance with hygiene standards and food safety standards, the technology and the management of the finished product. (MTI)
Related news
Hungary should say no to the destructive EU-Mercosur agreement! – urge civil and agricultural organizations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Safe vegetable fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >V4 agricultural chambers demand complete change of direction from the European Commission
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A new era in Budapest’s tourism management: the capital’s TDM model is transforming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Five critical mistakes that Hungarian companies still make when it comes to business travel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

