NÉBIH: fast-food fried potatoes have passed the test
The National Food Chain Safety Office (NÉBIH) checked the conditions of making French fries in shops of four fast-food chains.
According to the information provided by the NÉBIH, the inspectors of the National Food Chain Safety Office carried out site visits at four fast-food restaurants at the same time.
The experts examined the used raw materials, the compliance with hygiene standards and food safety standards, the technology and the management of the finished product. (MTI)
Related news
73 inspection areas and many new features in the NKFH’s 2026 inspection program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Packaging market sitting on a roundabout
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Information on the electronic registration of plant protection operations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) Szedvicsfutószalag-bárpult – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy szerény ebéd a mennybe megy – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


