Nébih: baking margarines met food safety considerations
Baking margarines are good from a food safety standpoint, but labeling deficiencies have been reported by the National Food Chain Safety Authority (Nébih) in this year’s closing test of the Supermenta program – Nébih told MTI.
According to Nébih’s announcement, the audit covered one of the key product groups for the festive preparations, baking and cooking margarine, with 20 products examined by professionals.
According to the test results, the margarines meet the lactose-free labeling and their fat content corresponds to the labeling. (MTI)
Related news
Some of SIRHA’s partners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih suspends the operations of a confectionery manufacturer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih has suspended the operation of a confectionery factory in Vas County
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Hungarian Confederation of Economic Workers also spoke out regarding the inflation data
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: in November, consumer prices exceeded the values of the same month of the previous year by an average of 3.8 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >In addition to jelly and marzipan Christmas candy, there are more and more specially flavored Christmas desserts on offer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

