Nébih: baking margarines met food safety considerations
Baking margarines are good from a food safety standpoint, but labeling deficiencies have been reported by the National Food Chain Safety Authority (Nébih) in this year’s closing test of the Supermenta program – Nébih told MTI.
According to Nébih’s announcement, the audit covered one of the key product groups for the festive preparations, baking and cooking margarine, with 20 products examined by professionals.
According to the test results, the margarines meet the lactose-free labeling and their fat content corresponds to the labeling. (MTI)
Related news
Packaging market sitting on a roundabout
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Information on the electronic registration of plant protection operations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >With a capsule chamber against food waste – Advice from the Nébih Without Leftovers program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

