Burger King tests alt-plastic in Miami fast-food packaging, targets 2022 US rollout
Burger King is launching a green packaging pilot program running throughout the year to reduce its environmental footprint.
Starting today, 51 Burger King company-owned restaurants in Miami, US, will provide plastic alternatives for eight of its most-used, guest-facing items: forks, spoons, knives, straws, drink lids, fry pods, Whopper wrappers and napkins.
The material alternatives include fry pods made with renewable unbleached virgin paperboard, cutlery made with cPLA, a plant-based plastic, and napkins made from fully recycled fiber.
FIF
Related news
How to avoid microplastics in the kitchen?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A glass revolution instead of a plastic tsunami
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bunge reduces plastic use by optimizing oil bottle packaging in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Hungarian economy may finally start growing next year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Inflation remained unchanged in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fitch has improved its global GDP growth forecast for this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >