Burger King tests alt-plastic in Miami fast-food packaging, targets 2022 US rollout
Burger King is launching a green packaging pilot program running throughout the year to reduce its environmental footprint.
Starting today, 51 Burger King company-owned restaurants in Miami, US, will provide plastic alternatives for eight of its most-used, guest-facing items: forks, spoons, knives, straws, drink lids, fry pods, Whopper wrappers and napkins.
The material alternatives include fry pods made with renewable unbleached virgin paperboard, cutlery made with cPLA, a plant-based plastic, and napkins made from fully recycled fiber.
FIF
Related news
The newest BURGER KING® experience has arrived in the heart of Miskolc
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Europe’s Plastics Industry In ‘Severe Decline’
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >LG showcases antimicrobial material at K Show in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The drought protection was effective
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Institute of Agricultural Economics: poultry meat exports increased, pork meat exports decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: Food industry sales prices increased by 5.4 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
