Burger King tests alt-plastic in Miami fast-food packaging, targets 2022 US rollout
Burger King is launching a green packaging pilot program running throughout the year to reduce its environmental footprint.
Starting today, 51 Burger King company-owned restaurants in Miami, US, will provide plastic alternatives for eight of its most-used, guest-facing items: forks, spoons, knives, straws, drink lids, fry pods, Whopper wrappers and napkins.
The material alternatives include fry pods made with renewable unbleached virgin paperboard, cutlery made with cPLA, a plant-based plastic, and napkins made from fully recycled fiber.
FIF
Related news
Europe’s Plastics Industry In ‘Severe Decline’
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >LG showcases antimicrobial material at K Show in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“Bamboo plastic”: stronger than traditional plastic, yet decomposes in 50 days – a new raw material could be used in packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
We took you on a flight! (Part 1)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO food price index falls in October, near-record cereal stocks expected
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >EU regulations on food additives are getting stricter – new rules on the use of preservatives and sweeteners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


