What changes does the coronavirus pandemic bring to agriculture
The emergence of the coronavirus has been a major concern for agriculture and the food industry. The initial shock affected all European states: with the cessation of tourism and hospitality, a lot of short-lived food was wasted or longer-term storage had to be solved – Magyar Nemzet wrote. Restrictions on free movement have also dampened demand, and the shortage of seasonal workers has caused a serious situation, especially in Western European countries. Transport difficulties also contributed mainly to the drastic decline in demand for perishable goods. (agrarszektor.hu)
Related news
Stable base, new directions characterize domestic onion production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >There is enough of domestic chrysanthemums
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary continues to maintain the import ban on Ukrainian agricultural products introduced under its own jurisdiction
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
What is the optimal protein-fat-carbohydrate intake?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Get ready to face it!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >ifo: Business sentiment improved in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

