What is a good Easter ham like?
🎧 Hallgasd a cikket:
When you cut good quality smoked Easter ham, it is claret-coloured inside and it tastes pleasantly salty and smoky. When touching a good ham, it must be neither soft nor tough. The Codex Alimentarius defines the sodium chloride content of smoked meat: it must not exceed 7 percent; with smoked-cooked meat the limit is 4.5 percent.
Related news
More related news >
Related news
Strengthening the rural economy means strengthening the whole of Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO: Global food prices fell in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Stricter measures are coming on the Trappist and wild sourdough fronts – new regulation protects customers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >