May be we too will come out as winners?
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  Experts keep returning to the topic of climate change and its effect on wine regions and grape varieties. Péter Teszlák from the Research Institute for Viticulture and Enology at the University of Pécs recently published his theory, according to which increase in the average temperature will result in better Hungarian wines, due to an improved sugar-acid ratio in blue grapes. However, the same phenomenon will be detrimental to white grapes.
Related news
			
				More related news >			
                                
		Related news
(HU) Megtévesztő pszeudo-gasztropornó II. – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Márton Nagy: another step in the development of tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Well-planned concept, refined style
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
					
					
					