May be we too will come out as winners?
🎧 Hallgasd a cikket:
Experts keep returning to the topic of climate change and its effect on wine regions and grape varieties. Péter Teszlák from the Research Institute for Viticulture and Enology at the University of Pécs recently published his theory, according to which increase in the average temperature will result in better Hungarian wines, due to an improved sugar-acid ratio in blue grapes. However, the same phenomenon will be detrimental to white grapes.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
