METRO-dödölle
METRO Gastro Academy has asked five young and creative chefs to create a meat-free dish, which represents the harmony of food and community very well. Richárd Csillag (Lokal47) – Kéthely, Richárd Farkas (Pajta Restaurant) – Őriszentpéter, Dávid Pallag (Rutin Restaurant) – Budaörs, Ádám Pohner (Iszkor – Mályinka) – Mályinka and András Szabó (Villa Kabala) – Szigliget: they were the young talents who put in their knowledge and values. //

The joint creation of talented young chefs
Related news
Supply is already given
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainable gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Registration opens for the national competition for young chefs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Ice cream as a season-extending product
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The stars were shining bright
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit Hungary: Hungarian tourism closes another record year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
