Pig exports jumped
Seven percent fewer cattle, one percent less poultry, and four percent fewer pigs were slaughtered in domestic slaughterhouses in the first quarter of 2019 compared to January-March 2018 – Magyar Hírlap Online quotes the latest report by the Agricultural Research Institute (AKI).
According to the data of the Hungarian Central Statistical Office, Hungary imported 7.7 thousand tons including 1.1 thosand ton live cattle in the first two months of 2019. Export volumes increased by seven percent, while imports fell by 45 percent from January – February 2018. (magyarhirlap.hu)
Related news
The Ministry of Agriculture provides increased national funds for livestock farmers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NAK: Despite the bird flu epidemic, there will be no shortage of goose liver
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: Drought Protection Operational Team temporarily completed its work on October 31
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
New sustainability framework helps food supply chains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 4th Employer Branding: The new rhythm of employer branding
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary is building on paprika: 10th place in Europe in fresh paprika exports, 5th in dried ones
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
