The meat factory of the Pap Sausage Works was opened
The Pap Sausage Workshop (Pap Kolbászműhely) – which was inaugurated – on 20 September in Gödöllő, will debut with three product lines – Original, Optimal and Organic.
High-quality products are made in the over 600 square meters of meat production plant, entirely from domestic ingredients, while follow traditional sausage-making techniques and using the most modern technical conditions.
Related news
HIPA: new rules come into effect in the support system awarded through individual government decisions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Amazon invests over one billion euros in Belgium
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pork sector first half of 2025: increasing slaughter, shrinking Hungarian exports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The holiday season begins with a four-day long weekend – shops will be closed on October 23
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI in customer service: tangible business benefits in retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The joint donation of JYSK and the Hungarian Food Bank Association provided assistance to thousands of people in need
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >