The meat factory of the Pap Sausage Works was opened
The Pap Sausage Workshop (Pap Kolbászműhely) – which was inaugurated – on 20 September in Gödöllő, will debut with three product lines – Original, Optimal and Organic.
High-quality products are made in the over 600 square meters of meat production plant, entirely from domestic ingredients, while follow traditional sausage-making techniques and using the most modern technical conditions.
Related news
Ferrero Invests €140m In Spanish Ice-Cream Plant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >JYSK installs new solar park in Poland – the Ecser center in Hungary is also becoming greener
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Institute of Agricultural Economics: poultry meat exports increased, pork meat exports decreased
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Recent research: Hungarians believe these are essential parts of Christmas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl, Novartis and HungaroControl are also among the best places to work
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest’s largest pop-up Christmas market with Hungarian handicrafts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

