The meat factory of the Pap Sausage Works was opened
The Pap Sausage Workshop (Pap Kolbászműhely) – which was inaugurated – on 20 September in Gödöllő, will debut with three product lines – Original, Optimal and Organic.
High-quality products are made in the over 600 square meters of meat production plant, entirely from domestic ingredients, while follow traditional sausage-making techniques and using the most modern technical conditions.
Related news
The world’s second largest LEGO factory was established in Nyíregyháza
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Domestic poultry meat imports fell by a third
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The price of slaughter pigs decreased in the EU and in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Rossmann returns home with new accolades from the Retailer of the Year and Symbol of Sustainability competitions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Wolt fined 60 million for occupational safety violations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Syngenta’s sustainability program reaches a new level in Dióskál
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >