The meat factory of the Pap Sausage Works was opened
The Pap Sausage Workshop (Pap Kolbászműhely) – which was inaugurated – on 20 September in Gödöllő, will debut with three product lines – Original, Optimal and Organic.
High-quality products are made in the over 600 square meters of meat production plant, entirely from domestic ingredients, while follow traditional sausage-making techniques and using the most modern technical conditions.
Related news
AKI: the volume of live animal slaughter increased in the first half of the year, except for poultry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Gyulahús Kft. is implementing an investment of almost 4.5 billion forints.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H Analyst Commentary: No surprises, but risks still exist
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Inflation in the OECD slowed to 4.1 percent in July
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is why it is worth buying domestic products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >