Increased demand for vegan food at UK airports
Holidaymakers with a traditional preference for a meat-heavy breakfast and beer are increasingly opting for vegan meals, snacks and dairy substitutes at UK airports, while many have swapped beer for smoothie or alcoholic-free beer. MAG, the UK’s largest airport group operating London Stansted, East Midlands and Manchester airports believes: the surge in vegan and non-alcoholic product sales at airports suggests passengers are making more ethical and health-conscious choices. //
This article is available for reading in Trade magazin 2024/10
Related news
Vegan scrambled eggs at 30,000 feet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Protein intake: underrated plant sources in the Hungarian diet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Safe vegetable fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Challenges of the retail sector: retail has become more crisis-resistant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to avoid the hassles of online shopping?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It’s time for company Christmas parties: a waste of money or a good party?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
