Increased demand for vegan food at UK airports
Holidaymakers with a traditional preference for a meat-heavy breakfast and beer are increasingly opting for vegan meals, snacks and dairy substitutes at UK airports, while many have swapped beer for smoothie or alcoholic-free beer. MAG, the UK’s largest airport group operating London Stansted, East Midlands and Manchester airports believes: the surge in vegan and non-alcoholic product sales at airports suggests passengers are making more ethical and health-conscious choices. //
This article is available for reading in Trade magazin 2024/10
Related news
Bert vegan organic product range
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Aldi unveils record expansion plan to meet UK’s ‘demand for discount’
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Heineken’s Strongbow becomes first major alcohol brand to add NaviLens technology to packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Chinese platforms accelerate warehouse growth across Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainable gastronomy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Indotek Group acquires €43.5 million worth of real estate portfolio in Spain awaiting restructuring
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >