The Balaton 2019 gastronomy guide was published together with the July-August issue of the Magyar Konyha Magazin
The Balaton 2019 gastronomy guide compiles the best gourmet restaurants, bistros, taverns, wineries, confectioneries, beach bars and other gastro places in the area of Lake Balaton.
For many years the gastronomy of Lake Balaton has been wasted on hake and grilled sausages, but now the demand for value has reappeared and the sophisticated culinary delights have been served. So much so that there is a need for a guide – the chairman of the editorial board of the Magyar Konyha Magazin reminded at the presentation of the 333 Places for Gourmets publication on Wednesday in Budapest. (MTI)
Related news
Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The fish stocking season in Lake Balaton begins, the chances of catching fish are improving
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Unusual VAT rate testing by NAV
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A pop art konyha dísze – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >