Invitation to the gala of MVI

By: trademagazin Date: 2014. 11. 11. 09:44

Meghívó a Magyar Vendéglátók Ipartestületének díjkiosztó gálavacsorájára

November 29-én a budavári Magyarság házában rendezi éves gálavacsoráját a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, ami idén első ízben kötődik a szervezet által alapított Gundel-díjak ünnepélyes átadásához.

 

Az MVI hagyományos év végi ünnepi gálaestjére november 29-én kerül sor. Az esemény fő célja most is a lehetőség biztosítása a szakma képviselői számára kötetlen találkozásra, valamint a jegyértékesítésből és támogatásokból fennmaradó összegből az MVI működése és CSR-politikája anyagi hátterének megteremtése.

A vacsora 6 fogásból és éjféli büféből álló színvonalas menüsorát az ország több neves konyhafőnöke közösen készíti el. Az erre az alkalomra felkért 10 séf örömmel vállalta a közös munkát és a hozzáértő, szakmai közönség előtti megmérettetést.

Az est házigazdái Borbás Mária és Kovács Lázár.

 

Menü

Amuse bouche

● Galambkocsonya gyökérzöldségekkel, vörös áfonyakrémmel

Biarritz Étterem – Katona György

● Kapris, fenyőmagos mazsolapürével töltött brik tésztatölcsér gomolyakrémmel

Prímás Pince – Kövér Gergő

● Kakukkfüves juh terrine savanyított rókagombával és kovászos kenyér chipssel

Masinás Vendéglő és Kávémérés /Hollókő/ – Bucsek András Magtár Fogadó

● Libamáj terrine hecsedlivel, enyhén füstölt körtével, levendulás aszúzselével és brióssal

VakVarjú Éttermek – Tóth Balázs

 

● Villányi “pájsli” leves házi derelyével és malac nyelvvel

Mandula Étterem /Villány/ – Kozma Szabolcs

 

● Halsaláta dunai vadpontyból, sült kápia paprika, ecetes fehér hagyma, bébi salátalevelek

Alabárdos Étterem – Bicsár Attila

 

● Magyar szürke szarvasmarha pecsenyéje káposztás rétessel, burgonyás kockával és szarvasgombamártással Zara Continental Hotel /Budapest/ – Barka Áron

 

Csokoládé Viola

Onyx Étterem  – Fekete Boglárka cukrász

 

Éjféli büfé

● Mangalica finomságok

Tuba Tanya /Hajdúszoboszló/ – Kovács József

● Korhelyleves lencsével gyengítve, kolbász chips-szel és tormás csülökgombóccal

● Bazsalikomolajban pirított sütőtökös derelye

● Mini kolbász variációk juhbélbe töltve

Mindhárom: La Fiesta Party Service – Rácz Ferenc

● Kisasszondi érlelt sajt, Molnár János faszenes sajtja

Kistücsök Étterem – Csapody Balázs

 

Az est pohárnoka: Nagy Fruzsina (Alabárdos Étterem)

Támogató borászok: Kreinbacher Pincészet, Tokaj Nobilis Pincészet, Demetervin és Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, Thummerer Pincészet, Ferenczy Szőlőbirtok, Juhász Testvérek Pincészete, Demeter Pincészet

 

Belépőjegy ár/fő: 20.000 HUF, MVI tagoknak 17.000 HUF, amely az étkezésen tartalmazza a hozzájuk választott borok a welcome drink árát és ezek korlátlan fogyasztását.

 

Meghívó a Magyar Vendéglátók Ipartestületének díjkiosztó gálavacsorájára

November 29-én a budavári Magyarság házában rendezi éves gálavacsoráját a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, ami idén első ízben kötődik a szervezet által alapított Gundel-díjak ünnepélyes átadásához.

Az MVI hagyományos év végi ünnepi gálaestjére november 29-én kerül sor. Az esemény fő célja most is a lehetőség biztosítása a szakma képviselői számára kötetlen találkozásra, valamint a jegyértékesítésből és támogatásokból fennmaradó összegből az MVI működése és CSR-politikája anyagi hátterének megteremtése.

A vacsora 6 fogásból és éjféli büféből álló színvonalas menüsorát az ország több neves konyhafőnöke közösen készíti el. Az erre az alkalomra felkért 10 séf örömmel vállalta a közös munkát és a hozzáértő, szakmai közönség előtti megmérettetést.

Az est házigazdái Borbás Mária és Kovács Lázár.

Menü

Amuse bouche

● Galambkocsonya gyökérzöldségekkel, vörös áfonyakrémmel

Biarritz Étterem – Katona György

● Kapris, fenyőmagos mazsolapürével töltött brik tésztatölcsér gomolyakrémmel 

Prímás Pince – Kövér Gergő

● Kakukkfüves juh terrine savanyított rókagombával és kovászos kenyér chipssel

Masinás Vendéglő és Kávémérés /Hollókő/ – Bucsek András Magtár Fogadó

● Libamáj terrine hecsedlivel, enyhén füstölt körtével, levendulás aszúzselével és brióssal

VakVarjú Éttermek – Tóth Balázs

● Villányi “pájsli” leves házi derelyével és malac nyelvvel

Mandula Étterem /Villány/ – Kozma Szabolcs

● Halsaláta dunai vadpontyból, sült kápia paprika, ecetes fehér hagyma, bébi salátalevelek

Alabárdos Étterem – Bicsár Attila

● Magyar szürke szarvasmarha pecsenyéje káposztás rétessel, burgonyás kockával és szarvasgombamártással Zara Continental Hotel /Budapest/ – Barka Áron

Csokoládé Viola

Onyx Étterem  – Fekete Boglárka cukrász

Éjféli büfé

● Mangalica finomságok

Tuba Tanya /Hajdúszoboszló/ – Kovács József

● Korhelyleves lencsével gyengítve, kolbász chips-szel és tormás csülökgombóccal

● Bazsalikomolajban pirított sütőtökös derelye

● Mini kolbász variációk juhbélbe töltve

Mindhárom: La Fiesta Party Service – Rácz Ferenc

● Kisasszondi érlelt sajt, Molnár János faszenes sajtja

Kistücsök Étterem – Csapody Balázs

Az est pohárnoka: Nagy Fruzsina (Alabárdos Étterem)

Támogató borászok: Kreinbacher Pincészet, Tokaj Nobilis Pincészet, Demetervin és Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, Thummerer Pincészet, Ferenczy Szőlőbirtok, Juhász Testvérek Pincészete, Demeter Pincészet

Belépőjegy ár/fő: 20.000 HUF, MVI tagoknak 17.000 HUF, amely az étkezésen tartalmazza a hozzájuk választott borok a welcome drink árát és ezek korlátlan fogyasztását.

Related news