Invitation to the gala of MVI
Meghívó a Magyar Vendéglátók Ipartestületének díjkiosztó gálavacsorájára
November 29-én a budavári Magyarság házában rendezi éves gálavacsoráját a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, ami idén első ízben kötődik a szervezet által alapított Gundel-díjak ünnepélyes átadásához.
Az MVI hagyományos év végi ünnepi gálaestjére november 29-én kerül sor. Az esemény fő célja most is a lehetőség biztosítása a szakma képviselői számára kötetlen találkozásra, valamint a jegyértékesítésből és támogatásokból fennmaradó összegből az MVI működése és CSR-politikája anyagi hátterének megteremtése.
A vacsora 6 fogásból és éjféli büféből álló színvonalas menüsorát az ország több neves konyhafőnöke közösen készíti el. Az erre az alkalomra felkért 10 séf örömmel vállalta a közös munkát és a hozzáértő, szakmai közönség előtti megmérettetést.
Az est házigazdái Borbás Mária és Kovács Lázár.
Menü
Amuse bouche
● Galambkocsonya gyökérzöldségekkel, vörös áfonyakrémmel
Biarritz Étterem – Katona György
● Kapris, fenyőmagos mazsolapürével töltött brik tésztatölcsér gomolyakrémmel
Prímás Pince – Kövér Gergő
● Kakukkfüves juh terrine savanyított rókagombával és kovászos kenyér chipssel
Masinás Vendéglő és Kávémérés /Hollókő/ – Bucsek András Magtár Fogadó
● Libamáj terrine hecsedlivel, enyhén füstölt körtével, levendulás aszúzselével és brióssal
VakVarjú Éttermek – Tóth Balázs
● Villányi “pájsli” leves házi derelyével és malac nyelvvel
Mandula Étterem /Villány/ – Kozma Szabolcs
● Halsaláta dunai vadpontyból, sült kápia paprika, ecetes fehér hagyma, bébi salátalevelek
Alabárdos Étterem – Bicsár Attila
● Magyar szürke szarvasmarha pecsenyéje káposztás rétessel, burgonyás kockával és szarvasgombamártással Zara Continental Hotel /Budapest/ – Barka Áron
Csokoládé Viola
Onyx Étterem – Fekete Boglárka cukrász
Éjféli büfé
● Mangalica finomságok
Tuba Tanya /Hajdúszoboszló/ – Kovács József
● Korhelyleves lencsével gyengítve, kolbász chips-szel és tormás csülökgombóccal
● Bazsalikomolajban pirított sütőtökös derelye
● Mini kolbász variációk juhbélbe töltve
Mindhárom: La Fiesta Party Service – Rácz Ferenc
● Kisasszondi érlelt sajt, Molnár János faszenes sajtja
Kistücsök Étterem – Csapody Balázs
Az est pohárnoka: Nagy Fruzsina (Alabárdos Étterem)
Támogató borászok: Kreinbacher Pincészet, Tokaj Nobilis Pincészet, Demetervin és Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, Thummerer Pincészet, Ferenczy Szőlőbirtok, Juhász Testvérek Pincészete, Demeter Pincészet
Belépőjegy ár/fő: 20.000 HUF, MVI tagoknak 17.000 HUF, amely az étkezésen tartalmazza a hozzájuk választott borok a welcome drink árát és ezek korlátlan fogyasztását.
Meghívó a Magyar Vendéglátók Ipartestületének díjkiosztó gálavacsorájára
November 29-én a budavári Magyarság házában rendezi éves gálavacsoráját a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, ami idén első ízben kötődik a szervezet által alapított Gundel-díjak ünnepélyes átadásához.
Az MVI hagyományos év végi ünnepi gálaestjére november 29-én kerül sor. Az esemény fő célja most is a lehetőség biztosítása a szakma képviselői számára kötetlen találkozásra, valamint a jegyértékesítésből és támogatásokból fennmaradó összegből az MVI működése és CSR-politikája anyagi hátterének megteremtése.
A vacsora 6 fogásból és éjféli büféből álló színvonalas menüsorát az ország több neves konyhafőnöke közösen készíti el. Az erre az alkalomra felkért 10 séf örömmel vállalta a közös munkát és a hozzáértő, szakmai közönség előtti megmérettetést.
Az est házigazdái Borbás Mária és Kovács Lázár.
Menü
Amuse bouche
● Galambkocsonya gyökérzöldségekkel, vörös áfonyakrémmel
Biarritz Étterem – Katona György
● Kapris, fenyőmagos mazsolapürével töltött brik tésztatölcsér gomolyakrémmel
Prímás Pince – Kövér Gergő
● Kakukkfüves juh terrine savanyított rókagombával és kovászos kenyér chipssel
Masinás Vendéglő és Kávémérés /Hollókő/ – Bucsek András Magtár Fogadó
● Libamáj terrine hecsedlivel, enyhén füstölt körtével, levendulás aszúzselével és brióssal
VakVarjú Éttermek – Tóth Balázs
● Villányi “pájsli” leves házi derelyével és malac nyelvvel
Mandula Étterem /Villány/ – Kozma Szabolcs
● Halsaláta dunai vadpontyból, sült kápia paprika, ecetes fehér hagyma, bébi salátalevelek
Alabárdos Étterem – Bicsár Attila
● Magyar szürke szarvasmarha pecsenyéje káposztás rétessel, burgonyás kockával és szarvasgombamártással Zara Continental Hotel /Budapest/ – Barka Áron
Csokoládé Viola
Onyx Étterem – Fekete Boglárka cukrász
Éjféli büfé
● Mangalica finomságok
Tuba Tanya /Hajdúszoboszló/ – Kovács József
● Korhelyleves lencsével gyengítve, kolbász chips-szel és tormás csülökgombóccal
● Bazsalikomolajban pirított sütőtökös derelye
● Mini kolbász variációk juhbélbe töltve
Mindhárom: La Fiesta Party Service – Rácz Ferenc
● Kisasszondi érlelt sajt, Molnár János faszenes sajtja
Kistücsök Étterem – Csapody Balázs
Az est pohárnoka: Nagy Fruzsina (Alabárdos Étterem)
Támogató borászok: Kreinbacher Pincészet, Tokaj Nobilis Pincészet, Demetervin és Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, Thummerer Pincészet, Ferenczy Szőlőbirtok, Juhász Testvérek Pincészete, Demeter Pincészet
Belépőjegy ár/fő: 20.000 HUF, MVI tagoknak 17.000 HUF, amely az étkezésen tartalmazza a hozzájuk választott borok a welcome drink árát és ezek korlátlan fogyasztását.
Related news
Related news
First We Feast studio, which produces Hot Ones, has been sold – George Soros’ company is among the new owners
Buzzfeed has sold its First We Feast studio, which produces…
Read more >(HU) Kemény leánybúcsúk kelléke – A nap videója
Sorry, this entry is only available in HU.
Read more >