Invitation to the gala of MVI
Meghívó a Magyar Vendéglátók Ipartestületének díjkiosztó gálavacsorájára
November 29-én a budavári Magyarság házában rendezi éves gálavacsoráját a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, ami idén első ízben kötődik a szervezet által alapított Gundel-díjak ünnepélyes átadásához.
Az MVI hagyományos év végi ünnepi gálaestjére november 29-én kerül sor. Az esemény fő célja most is a lehetőség biztosítása a szakma képviselői számára kötetlen találkozásra, valamint a jegyértékesítésből és támogatásokból fennmaradó összegből az MVI működése és CSR-politikája anyagi hátterének megteremtése.
A vacsora 6 fogásból és éjféli büféből álló színvonalas menüsorát az ország több neves konyhafőnöke közösen készíti el. Az erre az alkalomra felkért 10 séf örömmel vállalta a közös munkát és a hozzáértő, szakmai közönség előtti megmérettetést.
Az est házigazdái Borbás Mária és Kovács Lázár.
Menü
Amuse bouche
● Galambkocsonya gyökérzöldségekkel, vörös áfonyakrémmel
Biarritz Étterem – Katona György
● Kapris, fenyőmagos mazsolapürével töltött brik tésztatölcsér gomolyakrémmel
Prímás Pince – Kövér Gergő
● Kakukkfüves juh terrine savanyított rókagombával és kovászos kenyér chipssel
Masinás Vendéglő és Kávémérés /Hollókő/ – Bucsek András Magtár Fogadó
● Libamáj terrine hecsedlivel, enyhén füstölt körtével, levendulás aszúzselével és brióssal
VakVarjú Éttermek – Tóth Balázs
● Villányi “pájsli” leves házi derelyével és malac nyelvvel
Mandula Étterem /Villány/ – Kozma Szabolcs
● Halsaláta dunai vadpontyból, sült kápia paprika, ecetes fehér hagyma, bébi salátalevelek
Alabárdos Étterem – Bicsár Attila
● Magyar szürke szarvasmarha pecsenyéje káposztás rétessel, burgonyás kockával és szarvasgombamártással Zara Continental Hotel /Budapest/ – Barka Áron
Csokoládé Viola
Onyx Étterem – Fekete Boglárka cukrász
Éjféli büfé
● Mangalica finomságok
Tuba Tanya /Hajdúszoboszló/ – Kovács József
● Korhelyleves lencsével gyengítve, kolbász chips-szel és tormás csülökgombóccal
● Bazsalikomolajban pirított sütőtökös derelye
● Mini kolbász variációk juhbélbe töltve
Mindhárom: La Fiesta Party Service – Rácz Ferenc
● Kisasszondi érlelt sajt, Molnár János faszenes sajtja
Kistücsök Étterem – Csapody Balázs
Az est pohárnoka: Nagy Fruzsina (Alabárdos Étterem)
Támogató borászok: Kreinbacher Pincészet, Tokaj Nobilis Pincészet, Demetervin és Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, Thummerer Pincészet, Ferenczy Szőlőbirtok, Juhász Testvérek Pincészete, Demeter Pincészet
Belépőjegy ár/fő: 20.000 HUF, MVI tagoknak 17.000 HUF, amely az étkezésen tartalmazza a hozzájuk választott borok a welcome drink árát és ezek korlátlan fogyasztását.
Meghívó a Magyar Vendéglátók Ipartestületének díjkiosztó gálavacsorájára
November 29-én a budavári Magyarság házában rendezi éves gálavacsoráját a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, ami idén első ízben kötődik a szervezet által alapított Gundel-díjak ünnepélyes átadásához.
Az MVI hagyományos év végi ünnepi gálaestjére november 29-én kerül sor. Az esemény fő célja most is a lehetőség biztosítása a szakma képviselői számára kötetlen találkozásra, valamint a jegyértékesítésből és támogatásokból fennmaradó összegből az MVI működése és CSR-politikája anyagi hátterének megteremtése.
A vacsora 6 fogásból és éjféli büféből álló színvonalas menüsorát az ország több neves konyhafőnöke közösen készíti el. Az erre az alkalomra felkért 10 séf örömmel vállalta a közös munkát és a hozzáértő, szakmai közönség előtti megmérettetést.
Az est házigazdái Borbás Mária és Kovács Lázár.
Menü
Amuse bouche
● Galambkocsonya gyökérzöldségekkel, vörös áfonyakrémmel
Biarritz Étterem – Katona György
● Kapris, fenyőmagos mazsolapürével töltött brik tésztatölcsér gomolyakrémmel
Prímás Pince – Kövér Gergő
● Kakukkfüves juh terrine savanyított rókagombával és kovászos kenyér chipssel
Masinás Vendéglő és Kávémérés /Hollókő/ – Bucsek András Magtár Fogadó
● Libamáj terrine hecsedlivel, enyhén füstölt körtével, levendulás aszúzselével és brióssal
VakVarjú Éttermek – Tóth Balázs
● Villányi “pájsli” leves házi derelyével és malac nyelvvel
Mandula Étterem /Villány/ – Kozma Szabolcs
● Halsaláta dunai vadpontyból, sült kápia paprika, ecetes fehér hagyma, bébi salátalevelek
Alabárdos Étterem – Bicsár Attila
● Magyar szürke szarvasmarha pecsenyéje káposztás rétessel, burgonyás kockával és szarvasgombamártással Zara Continental Hotel /Budapest/ – Barka Áron
Csokoládé Viola
Onyx Étterem – Fekete Boglárka cukrász
Éjféli büfé
● Mangalica finomságok
Tuba Tanya /Hajdúszoboszló/ – Kovács József
● Korhelyleves lencsével gyengítve, kolbász chips-szel és tormás csülökgombóccal
● Bazsalikomolajban pirított sütőtökös derelye
● Mini kolbász variációk juhbélbe töltve
Mindhárom: La Fiesta Party Service – Rácz Ferenc
● Kisasszondi érlelt sajt, Molnár János faszenes sajtja
Kistücsök Étterem – Csapody Balázs
Az est pohárnoka: Nagy Fruzsina (Alabárdos Étterem)
Támogató borászok: Kreinbacher Pincészet, Tokaj Nobilis Pincészet, Demetervin és Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet, Thummerer Pincészet, Ferenczy Szőlőbirtok, Juhász Testvérek Pincészete, Demeter Pincészet
Belépőjegy ár/fő: 20.000 HUF, MVI tagoknak 17.000 HUF, amely az étkezésen tartalmazza a hozzájuk választott borok a welcome drink árát és ezek korlátlan fogyasztását.
Related news
Related news
It is important to show religious tourism sites, which is why the Peregrinus platform was launched
The Hungarian government considers it important to show the religious…
Read more >The Székely Gyors and the Csíksomlyó Express have set off for Transylvania
The Székely Gyors and the Csíksomlyó Express departed for the…
Read more >