Rama rolls out an alternative to butter
The latest Rama-branded alternative to butter offers an eco-conscious option for those who like the taste of butter. According to the company, by switching to the butter-alternative, an average European household eating butter made from cow’s milk can save as much greenhouse gas as the emission of a petrol-driven car running 500 km or of the production of 1,300 plastic bottles.
//
Related news
A renewed gastronomic concept at Danubius Hotels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Violife Professional: Innováció és minőség a növényi alapú konyhában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Flora Plant ice cream base
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

