The Hungarian Association of Chocolate and Confectionery has been established
The Hungarian Association of Chocolate and Confectionery (Csésze) has been established – Rebrus Csaba, the president of the new organization told MTI.
According to the information, the most important objectives of the association include, for example, local and domestic market protection, to strenghten the small and medium-sized enterprises, as well as the manufacturers of locally produced products, to help in market access and the market support of domestic small and medium-sized companies. (MTI)
Related news
Snickers maker Mars to use gene-editing in pursuit of stable chocolate supply
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The World of Gastronomy Once Again Turns Its Eyes to chocoMe – Ten New Awards at the 2025 Great Taste Awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Flore Confectionery made its debut with a gold medal at the international chocolate competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO food price index remained essentially unchanged in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Five microtrends rewriting green claim strategies
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >