The Danone Kft. conducted a survey on the nutrition habits of children
42 percent of the children aged 10 to 12 years consume high calcium-containing dairy products such as yoghurt only a few times a week, 16 percent of them only once a week.
28 percent of the children aged 10 to 12 years consume high calcium-containing dairy products such as yoghurt even fewer times – according to the National survey of the Hungarian Association of Hungarian Dietitians that was carried out on behalf of the Danone Kft. The survey was carried out questioning 860 children.
Related news
NGM: another step to strengthen the Hungarian dairy sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Frightfully delicious flavours from Mizo!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: negotiations begin between Alföldi Tej Kft. and the Hungarian State on the acquisition of the dairy company
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

