Scientists at Yonsei University in South Korea have invented what they believe is sustainable, high-protein food, called “beef rice”, which is produced using cells from the animal grown in rice grains: muscle and fat stem cells are inserted into rice grains.

Beef rice is not genetically modified food
This article is available for reading in Trade magazin 2024/4
The cell cultivation process gives the hybrid food a pale pink colour and it has more protein and fat than conventional rice, while also keeping carbon emissions low. Beef rice may sound like a kind of genetically modified food, but no DNA modification is taking place in either the plants or the animals. //
Related news
Delhaize rolls out private label hybrid products in Belgium
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Growth in Germany’s Plant-Based Food Market Continues
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The future of lab-grown meat: sustainable alternative or market challenge?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Lidl unveils its largest logistics centre in Spain
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Life is beautiful in pairs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Packaging market sitting on a roundabout
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
