Már háromféle ízben elérhető a vegán Philadelphia krémsajt
Júliustól kapható az Egyesült Államokban a már több mint 150 éves Philadelphia® krémsajt vegán változata.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
Mielőtt a márka belépett a kategóriába, a növényi alapú kenhető krémeket kipróbálók kevesebb mint fele vált visszatérő vásárlóvá. Miután egy, az ország dél-keleti részén zajló sikeres regionális tesztelés során tízből hét vásárló úgy nyilatkozott, hogy a termék túlszárnyalta várakozásait, és az ismétlődő vásárlások száma majdnem megduplázódott a kategória átlagához képest, a Philadelphia, úgy tűnt, képes kitölteni az űrt, és az íz, a textúra és az összetevők olyan kombinációját kínálja, amelyekre a növényi alapú krémsajtok szerelmesei vágynak. Mivel az eredeti íz felülmúlta a kategória teljesítményét, a márka most két új ízt – eper, valamint hagyma-metélőhagyma – dob piacra.
A Philadelphia növényi alapú kenhető krém összhangban áll a Kraft Heinz azon céljával, miszerint a növényi alapú kínálatot a tömegek számára is elérhetővé kívánja tenni. A Philadelphia Plant-Based tej-, laktóz- és gluténmentes krémsajt júliustól kapható az élelmiszerboltokban Egyesült Államok-szerte. //
Related news
Vegpreneur Awards: a competition for innovative plant-based products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More vegan options available at Sziget festival
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Watermelon buyers are safe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Vegpreneur Awards: a competition for innovative plant-based products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The winners of the 2025 Retailer of the Year award have been announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The store of the future is already open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >