Már háromféle ízben elérhető a vegán Philadelphia krémsajt
Júliustól kapható az Egyesült Államokban a már több mint 150 éves Philadelphia® krémsajt vegán változata.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
Mielőtt a márka belépett a kategóriába, a növényi alapú kenhető krémeket kipróbálók kevesebb mint fele vált visszatérő vásárlóvá. Miután egy, az ország dél-keleti részén zajló sikeres regionális tesztelés során tízből hét vásárló úgy nyilatkozott, hogy a termék túlszárnyalta várakozásait, és az ismétlődő vásárlások száma majdnem megduplázódott a kategória átlagához képest, a Philadelphia, úgy tűnt, képes kitölteni az űrt, és az íz, a textúra és az összetevők olyan kombinációját kínálja, amelyekre a növényi alapú krémsajtok szerelmesei vágynak. Mivel az eredeti íz felülmúlta a kategória teljesítményét, a márka most két új ízt – eper, valamint hagyma-metélőhagyma – dob piacra.
A Philadelphia növényi alapú kenhető krém összhangban áll a Kraft Heinz azon céljával, miszerint a növényi alapú kínálatot a tömegek számára is elérhetővé kívánja tenni. A Philadelphia Plant-Based tej-, laktóz- és gluténmentes krémsajt júliustól kapható az élelmiszerboltokban Egyesült Államok-szerte. //
Related news
Fruit instead of sweets – a surprising promotion from foodora
Foodora celebrated Children’s Day this year with an unusual campaign,…
Read more >Lantmännen invests in plant-based milk company Sproud
Swedish agri-food company Lantmännen has acquired a 10% stake in…
Read more >Smart Organic acquires the LoveRaw brand
Bulgarian company Smart Organic has acquired the British vegan brand…
Read more >Related news
A third of the population is still looking for ways to eat healthier, and only one in four Hungarians eats consciously
Nutrition is not only the foundation of proper bodily functions,…
Read more >The first Sustainable Packaging Forum took place
Sorry, this entry is only available in HU.
Read more >III. Employer Branding Conference: Is the future already here?
On 4 June 2025, the first Sustainable Packaging Forum took…
Read more >