Már háromféle ízben elérhető a vegán Philadelphia krémsajt
Júliustól kapható az Egyesült Államokban a már több mint 150 éves Philadelphia® krémsajt vegán változata.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
Mielőtt a márka belépett a kategóriába, a növényi alapú kenhető krémeket kipróbálók kevesebb mint fele vált visszatérő vásárlóvá. Miután egy, az ország dél-keleti részén zajló sikeres regionális tesztelés során tízből hét vásárló úgy nyilatkozott, hogy a termék túlszárnyalta várakozásait, és az ismétlődő vásárlások száma majdnem megduplázódott a kategória átlagához képest, a Philadelphia, úgy tűnt, képes kitölteni az űrt, és az íz, a textúra és az összetevők olyan kombinációját kínálja, amelyekre a növényi alapú krémsajtok szerelmesei vágynak. Mivel az eredeti íz felülmúlta a kategória teljesítményét, a márka most két új ízt – eper, valamint hagyma-metélőhagyma – dob piacra.
A Philadelphia növényi alapú kenhető krém összhangban áll a Kraft Heinz azon céljával, miszerint a növényi alapú kínálatot a tömegek számára is elérhetővé kívánja tenni. A Philadelphia Plant-Based tej-, laktóz- és gluténmentes krémsajt júliustól kapható az élelmiszerboltokban Egyesült Államok-szerte. //
Related news
Oatly Is Launching A Ready-To-Drink Matcha Latte Oat Milk This Summer
Oatly is the latest plant-based milk brand to launch a…
Read more >Radnóti secondary school students learn about plant-based nutrition
NÉGYOSZ launched the Smart Protein programme last November and by…
Read more >Arla invests 59.4 mEUR in expanding cream cheese capacities
Arla Foods announced a new investment of 59.4 mEUR in…
Read more >Related news
62,700 purchases – all previous records broken at ALDI’s Sziget store
ALDI has set up a pop-up store at the Sziget…
Read more >The world of Minecraft comes to life in SPAR stores
The characters from one of the world’s most well-known and…
Read more >Ministry of Agriculture: Hungarian farmers can always count on the national government
Hungarian farmers are one of the government’s most important allies,…
Read more >