Nutella Plant-Based makes Hungarian debut
From September 2025 Ferrero’s vegan-certified innovation, Nutella Plant-Based is also available in Hungary, bringing the well-known Nutella flavour with completely plant-based ingredients.

Nutella has been a part of breakfasts around the world for over 60 years — and now it’s available in a form suitable for vegan consumers in Hungary as well
This article is available for reading in Trade magazin 2025/10.
Milk is replaced by carefully selected ingredients, chickpeas and rice syrup, while the iconic roasted hazelnuts and rich cocoa continue to be the basis of the taste, thus preserving the creamy texture and quality characteristic of the brand.
Related news
Eleplant, 75% plant-based spread 200 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarians are spending 26 percent more on Christmas this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Coface: These are the largest companies in the region – Mol slipped one step back, Lidl’s daughters made a big move
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Autumn flavors from Korea and the art of fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
