Hungarian gastronomic days in Marbella
Hungarian gastronomic days began on Thursday in Marbella in southern Spain. The Hungarian gastronomic days present the country's flavors such as mangalica, goulash soup, Villány and Tokaj wines, as well as chimney cake.
“We invoke the high-level cuisine to bring the two communities, during the rebirth of the Hungarian gastronomy” – Győri Enikő Hungarian Ambassador in Madrid said at the opening ceremony, stressing that the seaside resort of Marbella is one of the most important tourist centers of Europe, so this is why they chose it as the location of the Hungarian gastronomic days. (MTI)
Related news
MTÜ: tourism development contribution serves to strengthen the competitiveness of the sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >If it’s November, then it’s Franc Villányi!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The long weekend of October 23 brought in more than 600,000 guest nights
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Lidl’s new campaign celebrates customers’ favorites
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese prices hit three-year low: ALDI cuts prices again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SPAR shoppers help 1,800 children to start the school year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

                    
                    
                    
					
					
					
