Hungarian gastronomic days in Marbella
Hungarian gastronomic days began on Thursday in Marbella in southern Spain. The Hungarian gastronomic days present the country's flavors such as mangalica, goulash soup, Villány and Tokaj wines, as well as chimney cake.
“We invoke the high-level cuisine to bring the two communities, during the rebirth of the Hungarian gastronomy” – Győri Enikő Hungarian Ambassador in Madrid said at the opening ceremony, stressing that the seaside resort of Marbella is one of the most important tourist centers of Europe, so this is why they chose it as the location of the Hungarian gastronomic days. (MTI)
Related news
Gellért Baths to close for renovation, Rudas opening hours to change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European real estate investors are turning to Bali
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sustainability and growth: Budapest’s river navigation gets a new direction
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A new manager has joined the Zwack Unicum Plc. team
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Euronics launches a unique initiative
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A new era in the carbon credit market: the end of greenwashing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >