The Poultry Marketing Board encourages the purchase of Hungarian eggs and poultry products
The Hungarian eggs have good quality and are safe to eat – the Poultry Product Council (BTT) underlines.
According to the organization, the Polish eggs infected with salmonella also highlights that the domestic egg production and egg consumption should be preferred instead of imports. The Hungarian eggs and poultry products can be consumed safely. The quality and origin is guaranteed by the Koronás Tojás Védjegy and the Magyar Baromfi Védjegy (Crown Egg Trademark and the Hungarian Poultry Trademark).
Related news
Diseases create disturbances on the poultry market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Undiscovered Wonders of Eggs: Choline, Tryptophan, and More
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cholesterol Levels: Why Were Eggs Condemned and Exonerated?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Women make 89% of decisions, yet they feel ignored
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >On October 31, the Drought Protection Operational Team temporarily completed its work
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >



