The Poultry Marketing Board encourages the purchase of Hungarian eggs and poultry products
The Hungarian eggs have good quality and are safe to eat – the Poultry Product Council (BTT) underlines.
According to the organization, the Polish eggs infected with salmonella also highlights that the domestic egg production and egg consumption should be preferred instead of imports. The Hungarian eggs and poultry products can be consumed safely. The quality and origin is guaranteed by the Koronás Tojás Védjegy and the Magyar Baromfi Védjegy (Crown Egg Trademark and the Hungarian Poultry Trademark).
Related news
Cholesterol Levels: Why Were Eggs Condemned and Exonerated?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Science Ambassadors visited the Szigetcsép egg processing plant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global internet outage paralyzes digital services – card payments also disrupted
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Loyalty reloaded – who is going to win the loyalty war in 2025?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hatszoros Hungaropack-díjas lett a DS Smith – új szintre emeli a fenntartható csomagolás innovációját
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >