The Poultry Marketing Board encourages the purchase of Hungarian eggs and poultry products
The Hungarian eggs have good quality and are safe to eat – the Poultry Product Council (BTT) underlines.
According to the organization, the Polish eggs infected with salmonella also highlights that the domestic egg production and egg consumption should be preferred instead of imports. The Hungarian eggs and poultry products can be consumed safely. The quality and origin is guaranteed by the Koronás Tojás Védjegy and the Magyar Baromfi Védjegy (Crown Egg Trademark and the Hungarian Poultry Trademark).
Related news
Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Poultry prices have risen in the EU and in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What you should know about eggs – storage methods, nutritional value, freshness
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The interest rate saga is over: banks compete for savings with promotions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Aldi US Plans Its First Store Near Times Square
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shopify upgrades fulfillment capabilities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >