Hungarian company wins international award for best meat substitute product
It is becoming increasingly difficult for the food industry to keep up with the dynamic growth of the Earth’s population, but in most people’s minds, meat substitute alternatives are still not a real culinary experience. Recognizing the growing demand, Hungarian Plantcraft has developed a product range free of soy, gluten and additives using natural plant protein sources, which is not only environmentally and health conscious, but also delicious.
Related news
Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Insect-based foods: why aren’t they replacing traditional meats?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >China extends beef import investigation – restrictions still pendin
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >