Hungarian company wins international award for best meat substitute product
It is becoming increasingly difficult for the food industry to keep up with the dynamic growth of the Earth’s population, but in most people’s minds, meat substitute alternatives are still not a real culinary experience. Recognizing the growing demand, Hungarian Plantcraft has developed a product range free of soy, gluten and additives using natural plant protein sources, which is not only environmentally and health conscious, but also delicious.
Related news
The European Parliament has adopted a new, stricter definition of meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Artificial meat: revolutionary innovation or uncertain future?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Insect-based foods: why aren’t they replacing traditional meats?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how Apple and Google occupy the checkouts of Hungarian stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >