Magazine: Hungarian whisky and whiskey sales
In Hungary 58.3 million litres of spirit was sold in 2014, and 6.3 percent of this (3.65 million litres) were whisky and whiskey. Without including pálinka, this ratio was 10 percent. In this year whisky and whiskey consumption increased by 18 percent (please note that for certain reasons 2014 had been an especially strong year – experts say that it is very likely that 2015 was 10-20 percent worse). Between 2010 and 2014 the average growth was 5.7 percent a year. (Data: International Wines and Spirits Record, 2015).

A whisk(e)yk ismertségét és forgalmát nem kis mértékben befolyásolják a modern marketing- és kommunikációs módszerek.
Related news
E-cigarettes, coffee, energy drinks – what do our teeth “say”?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Better in moderation – conscious alcohol consumption is especially important in the summer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Czechs would tighten alcohol regulations – more and more people support restrictions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >13 accommodations in Hungary received Michelin Key recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >