Magazine: Three fine meals from a 420-forint budget!
🎧 Hallgasd a cikket:
The semi-finals of the 5th National Public Sector Catering Chef Competition (OKÉS) are over. Teams had to prepare a 3-course daily menu from a budget of HUF 420, preferably using regional ingredients. Altogether 26 teams were competing in the semi-finals in three venues. Teams from the following cities qualified for the 2016 final: Biatorbágy, Budapest, Hódmezővásárhely, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza and Pécs.
Related news
More related news >
Related news
MBH Analysis Center: Hungarian tourism is soaring – further growth is expected in the hotel market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >5 million servings of food prepared at Óbuda’s favorite restaurant
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Import kerti grillsütő Mordorból – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
