Magazine: Three fine meals from a 420-forint budget!
🎧 Hallgasd a cikket:
The semi-finals of the 5th National Public Sector Catering Chef Competition (OKÉS) are over. Teams had to prepare a 3-course daily menu from a budget of HUF 420, preferably using regional ingredients. Altogether 26 teams were competing in the semi-finals in three venues. Teams from the following cities qualified for the 2016 final: Biatorbágy, Budapest, Hódmezővásárhely, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza and Pécs.
Related news
More related news >
Related news
Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Siófok was the most popular destination this summer as well
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >