Magazine: Liquid chocolate in the cone
🎧 Hallgasd a cikket:
Hisztéria confectionery in Tápiószecső is the birthplace of many creative ideas. The owners think that the cone is an important part of the ice cream experience. This is the reason why they put liquid chocolate in the bottom of the cone, so that guests get something extra in addition to delicious ice cream. What is more, the cone is also featured in the place’s design: the wall is covered with colourful cone motifs.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

