Magazine: Bowl Food
József Bernáth (Art Catering Kft.) told us that it isn’t enough if today’s event organisers focus only on the food and drinks: it is also important that the meal time shouldn’t be longer than 1-1.5 hours. Using the bowl food strategy, guests can try 3-4 main dishes as these portions are smaller in size. Thanks to the shape of the bowl the food is served in, one can eat standing up, holding the bowl in hand, using only a fork or a spoon for eating. Bowl food is served with the flying service technique, so the venue stays clean and tidy.
Related news
International quotation system – a more transparent event planning market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The event market is back in full swing – the corporate event marketing segment achieved 78.4 billion in revenue in 2024
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MaReSz elects new officials
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest on Condé Nast Traveller’s top list: the capital is 19th among the best cities in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marriott launches its outdoor-focused brand: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >