Magazine: Getting ready for the gala dinner I.
An event like this is a real challenge for me, where I can see new ideas and learn new things. I am the only one from the older generation who didn’t have to draw a pair from the younger generation, because confectionery is a separate domain inside the kitchen. I have known Zoltán Andrész for a while, he is a talented and ambitious young confectioner. We are going to update the famous Gundel pancake to make a 21st-century version. I cannot reveal any details yet because we have to experiment and taste first, to see how various flavours work out together.
Related news
Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Szakmai innovációk és összefogás a vendéglátó-oktatásért – sikerrel zárult a VSZOE országos szakmai napja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
