🎧 Hallgasd a cikket:
Lou Lou, which closed in 2009 and used to be the restaurant most likely to earn Hungary’s first Michelin star. Owner Károly Rudits recruited the former sous chef of Costes to be the new executive chef and opened the new Lou Lou. The cuisine is French influenced with easy ‘understandable’ courses. Hungarian guests are the main target group, main dishes cost HUF 3,200-8,900.
Related news
More related news >
Related news
Taxes and proportions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A return to the basics of classic bar culture: the Lazy Lion bar has opened in Adria Palace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


