Nébih completes study on the double standards in food quality
By analysing more than 300 products, the National Food Chain Safety Office (Nébih) compared 117 product pairs and trios between 2018 and 2021. The goal of the EU-funded project was to find out whether there is a difference in the quality of food products. Nébih found that this was true for more than a quarter of groceries, but this can be because of several – in certain cases objective – reasons. //
Related news
National protein research: This is how Hungarians stand in terms of protein intake
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih’s online Kitchen Control student competition is starting again this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Grapevine golden yellow disease confirmed in two more wine regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Inflation: stagnation instead of expected increase – 4.3% annual rate, 3.9% core inflation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Lidl Hungary received a prestigious professional recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Spar expanded its store network with an investment of 1.7 billion forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >