A good excuse for eating sweets again!
The confectioners’ guild organised the Ice Cream of the Year competition again. This year the gold medal went to Dávid Wilheim’s (DaCrema Ice Cream Parlour – Nagyrécse) Il Re Del Piemonte – this is Hungary’s Ice Cream of the Year in 2019. Éva Heléna Marsa (Vanília & Gelarto – Nagykőrös) finished second and Kinga Kurucz (Hisztéria Confectionery – Tápiószecső) won the bronze medal. //
Related news
Learning and experimenting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This year, a confectioner from Balatonfüred has the ice cream of the year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It is good to compete and it is good to win!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cooked with mayonnaise
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Knowledge transfer
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >