Lanson Black Label Brut Champagne and Lanson Rose Label Brut Champagne
In champagne making Method Traditionelle means that the base wine is refermented in the bottle, and after years of aging it undergoes disgorgement (its sugar content is set), before riddling is performed and the Champagne is ready to hit the shops in the same bottle.
Contact: Zwack Unicum Nyrt. / Dorottya Piller wine trade marketing coordinator;
e-mail: piller@zwackunicum.hu;
web: https://zwackwebshop.hu/hu/termekek/lanson-champagne/
Related news
Autumn in a new guise: Auchan appeals to all ages with its seasonal offering
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Auchan further expands franchise network in Romania
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“You can’t say no to such an exciting time!”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Szamos Chocolate Gourmet Dessert Pistachio, 132 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MAGIC MILK lactose free cooking crea, 20% 0,5 l
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Creme Bonjour spreadable mixture with 70% fat content, 2250 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >