Lanson Black Label Brut Champagne and Lanson Rose Label Brut Champagne
In champagne making Method Traditionelle means that the base wine is refermented in the bottle, and after years of aging it undergoes disgorgement (its sugar content is set), before riddling is performed and the Champagne is ready to hit the shops in the same bottle.
Contact: Zwack Unicum Nyrt. / Dorottya Piller wine trade marketing coordinator;
e-mail: piller@zwackunicum.hu;
web: https://zwackwebshop.hu/hu/termekek/lanson-champagne/
Related news
Sparkling wine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Auchan is offering special holiday opening hours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >VIP Customer Night and crazy fuel deals
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Gyermelyi Cake Flour
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Protein Waffle Bar / MaxiNutrition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Új FINO VEGAJÓ plant-based yogurt alternative for gut health
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
