Lanson Black Label Brut Champagne and Lanson Rose Label Brut Champagne
In champagne making Method Traditionelle means that the base wine is refermented in the bottle, and after years of aging it undergoes disgorgement (its sugar content is set), before riddling is performed and the Champagne is ready to hit the shops in the same bottle.
Contact: Zwack Unicum Nyrt. / Dorottya Piller wine trade marketing coordinator;
e-mail: piller@zwackunicum.hu;
web: https://zwackwebshop.hu/hu/termekek/lanson-champagne/
Related news
OKSZ: Margin stop is wrong
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Waterfowl season begins: this is when most of the annual quantity of ducks and geese is sold.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Autumn in a new guise: Auchan appeals to all ages with its seasonal offering
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Milka chocolate milk 250 ml
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Pringles HOT in glowing packaging for Halloween
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >DIJO Tortilla chips and Salsa in multiple flavours
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
