Coop Switzerland Launches Almond-Based Yoghurt Alternative
Coop Switzerland has introduced a new range of own-brand, almond-based preparations that offer an alternative to conventional dairy-based yoghurts.
The lactose-free range, which is also low in sugar, is suitable for vegans and the lactose intolerant.It is available in three flavours. The plain version does not contain any added or crystallised sugar, and it goes well with muesli. It can also be used as a substitute for milk or cream in cooking and baking, ESM reports.
Related news
Danone lines up yogurt facility expansion amid “explosive growth” in US
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Plants reimagined
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Vegpreneur Awards: a competition for innovative plant-based products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Eurozone economic activity strengthened minimally in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Aldi opens earlier from Sunday – this is how they are transforming their stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New lipstick collection within the Nora Beauty range
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >