Ferran Adriá star chef opens a culinary creative laboratory at the world-renowned ElBulli restaurant
Ferran Adriá star chef opens a culinary creative laboratory and gastronomic innovation museum at the former world-famous ElBulli restaurant, situates in the Costa Brava. The Spanish chef announced this on Monday at the opening day of the Madrid Fusión Cuisine Art Congress.
photo: eater.com
The next revolution in gastronomy will be the revolution of knowledge – the 56-year-old, three-star Michelin chef emphasized, who is a pioneer of molecular gastronomy, and considered as one of the most talented and ingenious chefs in the world. (MTI, Fehér Krisztina)
Related news
MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >European Rabbit Meat Days on October 4-5, 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >13 accommodations in Hungary received Michelin Key recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >