The University of Kaposvár investigates the effects of a toxin polluting corn
The research of the University of Kaposvár investigates the endangering effect of the most common contaminant of corn (fumonisin mycotoxins) on the population.
The institution is in collaboration with the Kaposi Mór Hospital, and involves internationally recognized experts, researchers, doctoral candidates, university students in the project. The food security-enhancing project lasts until the end of 2020. The institution will spend an approximately 618 million HUF EU funding on the project – the university told MTI. (MTI)
Related news
Hungary should say no to the destructive EU-Mercosur agreement! – urge civil and agricultural organizations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >V4 agricultural chambers demand complete change of direction from the European Commission
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >V4 agricultural chambers act together: European Commission’s plan unacceptable
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
How to avoid the hassles of online shopping?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It’s time for company Christmas parties: a waste of money or a good party?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price isn’t enough, promotions and re(in)novation are lifting the plane
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

