The University of Kaposvár investigates the effects of a toxin polluting corn
The research of the University of Kaposvár investigates the endangering effect of the most common contaminant of corn (fumonisin mycotoxins) on the population.
The institution is in collaboration with the Kaposi Mór Hospital, and involves internationally recognized experts, researchers, doctoral candidates, university students in the project. The food security-enhancing project lasts until the end of 2020. The institution will spend an approximately 618 million HUF EU funding on the project – the university told MTI. (MTI)
Related news
Nébih inspected factories producing both gyro skewers and raw materials – the operation of one factory was immediately suspended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >73 inspection areas and many new features in the NKFH’s 2026 inspection program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Producer prices of wheat and corn have decreased – international markets are also under pressure
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Are you in the book? – Superbrands evaluated once again in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >OECD GDP growth slows in third quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Consumer Protection Authority has ordered an Advent food safety inspection
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


