The University of Kaposvár investigates the effects of a toxin polluting corn
The research of the University of Kaposvár investigates the endangering effect of the most common contaminant of corn (fumonisin mycotoxins) on the population.
The institution is in collaboration with the Kaposi Mór Hospital, and involves internationally recognized experts, researchers, doctoral candidates, university students in the project. The food security-enhancing project lasts until the end of 2020. The institution will spend an approximately 618 million HUF EU funding on the project – the university told MTI. (MTI)
Related news
Farmers’ interests must be protected by joint efforts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Toxic mycotoxins may be present in an increasing number of foods
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hidden danger in rice: it may contain arsenic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The deer-rooing season has begun in Hungarian forests
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The amount of domestic game meat sold and intended for own consumption in 2024/25 was 13 thousand tons
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >