The University of Kaposvár investigates the effects of a toxin polluting corn
The research of the University of Kaposvár investigates the endangering effect of the most common contaminant of corn (fumonisin mycotoxins) on the population.
The institution is in collaboration with the Kaposi Mór Hospital, and involves internationally recognized experts, researchers, doctoral candidates, university students in the project. The food security-enhancing project lasts until the end of 2020. The institution will spend an approximately 618 million HUF EU funding on the project – the university told MTI. (MTI)
Related news
NAK: average yield of corn and sugar beet decreased due to drought in Tolna County
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih suspends the activities of another bakery
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Autumn harvest nears end in Békés County
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarians say food waste is as big a problem as climate change
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Candle exports from Hungary to increase between 2020 and 2024
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: the foreign trade surplus in goods was 589 million euros in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

