The University of Kaposvár investigates the effects of a toxin polluting corn
The research of the University of Kaposvár investigates the endangering effect of the most common contaminant of corn (fumonisin mycotoxins) on the population.
The institution is in collaboration with the Kaposi Mór Hospital, and involves internationally recognized experts, researchers, doctoral candidates, university students in the project. The food security-enhancing project lasts until the end of 2020. The institution will spend an approximately 618 million HUF EU funding on the project – the university told MTI. (MTI)
Related news
This year’s corn harvest could be just over 4 million tons
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Agrometeorology: the soil contains enough moisture for sowing autumn grains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Agrometeorology: late summer weather helps ripening and harvesting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: in September, consumer prices exceeded the values of the same month of the previous year by an average of 4.3 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The European Parliament has adopted a new, stricter definition of meat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The EU would accelerate the spread of artificial intelligence in industry and science
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >