Turnover in the German catering industry fell by almost half due to the pandemic
From March last year to January this year, the revenue of German catering companies has fallen by 47.1 percent with a price adjustment, compared to the same period of a year before.
The biggest decline occured at the time of the toughest closures, at 74.7 percent in April and 71.1 percent in December. During these months, the hospitality industry could only work to take away, and hotels could only receive business travelers. (MTI)
Related news
Visit Hungary: almost 80 awards presented at the Flowering Hungary Awards Ceremony
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >BSI: This year’s running races brought multi-billion-dollar revenue and a record number of tourists to Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Germans Open to AI Agents in Shopping
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Szakmai innovációk és összefogás a vendéglátó-oktatásért – sikerrel zárult a VSZOE országos szakmai napja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Dzseki, mint mértékegység – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
