The Fair of Hungarian Flavors greets the Spring
The Fair of Hungarian Flavors that focuses on the most diverse hams and pork products will be held on 3 and 4 March.
But of course, all the other Hungarian flavors of the spring table will be found including handcrafted cheese and dairy products, jams, vegetable creams, mushroom products, honey, chocolate and confectionery, lyophilized fruits, noodles, spices, game and fish, fruit syrups, wine- and pálinka specialties.
The fair will be organized in the covered auditorium of the Várkert Bazaar, entrance from Ybl Miklós square.
Related news
The price of slaughter pigs decreased in the EU and in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >HERZ hams with ancient sea salt – a more conscious choice for everyday life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The domestic pig sector is on solid footing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The winners of the 2025 Retailer of the Year award have been announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2025 Symbol of Sustainability Awards have been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2025 Retail Award of Excellence for Hungarian Products has been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >