The Fair of Hungarian Flavors greets the Spring
The Fair of Hungarian Flavors that focuses on the most diverse hams and pork products will be held on 3 and 4 March.

But of course, all the other Hungarian flavors of the spring table will be found including handcrafted cheese and dairy products, jams, vegetable creams, mushroom products, honey, chocolate and confectionery, lyophilized fruits, noodles, spices, game and fish, fruit syrups, wine- and pálinka specialties.
The fair will be organized in the covered auditorium of the Várkert Bazaar, entrance from Ybl Miklós square.
Related news
The 10th Italian Gastronomy Week has begun – a celebration of Italian flavors, culture and innovation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MOL Fresh Corner turns 10 – from Olympic champions to Tankcsapda, everyone celebrates the country’s most popular hot dog
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Palóc soup is not palóc – this is how one of the iconic dishes of Hungarian gastronomy was born
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Expanding professional offering: SIRHA Budapest is back!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TECHXPO 2025: Budapest to host Central Europe’s largest innovation and technology summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Present your innovation at the SIRHA Budapest 2026 exhibition!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


