The Fair of Hungarian Flavors greets the Spring
The Fair of Hungarian Flavors that focuses on the most diverse hams and pork products will be held on 3 and 4 March.
But of course, all the other Hungarian flavors of the spring table will be found including handcrafted cheese and dairy products, jams, vegetable creams, mushroom products, honey, chocolate and confectionery, lyophilized fruits, noodles, spices, game and fish, fruit syrups, wine- and pálinka specialties.
The fair will be organized in the covered auditorium of the Várkert Bazaar, entrance from Ybl Miklós square.
Related news
The Open Days Porta event series will begin next Saturday
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian pork foreign trade: dramatic decline in the first five months
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Live pig exports, imports and producer prices are also decreasing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Several prominent international speakers at this year’s Marketing Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Downtown Beer Festival has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Junior Prima Award Hungarian Awareness and Media Category 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >