Modern research equipment at the Department of Hospitality of KVIK
An electronic eye, an electronic nose and several types of eye cameras have been installed in the newly designed Sensory Laboratory of the Department of Hospitality of the Faculty of Commerce, Hospitality and Tourism of the Budapest Business University (BGE KVIK), which was inaugurated at the beginning of the summer, plus in the new section of the Research Laboratory that is equipped with state-of-the-art measuring instruments. Neurogastronomical tests of foods and drinks can be performed in the two new units.
This article is available for reading in Trade magazin 2024/8-9
//
Related news
Online subscription loyalty schemes are about to take off in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Coconut Collab rolls out yogurt alternative to support menopause
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >High level wine training
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The new trend in fall travel: Generation Z is looking for affordable luxury
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What drink flavours did the summer bring?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Rajzolj reggelit – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >