Kométa: 55 tons less salt in a year
One year ago Kométa started a programme for cutting the salt content of blue-label products by 25 percent. At the moment about 70 percent of their product selection is low-salt. In the 12 months since the launch of the programme Kométa used 55 tons less salt in production. Managing director Giacomo Pedranzini informed that their products are glutamate-, soy- and gluten-free as well, plus some of them contain no lactose and milk protein either. //

Related news
Italian cuisine 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fire breaks out at Kometa meat factory in Kaposvár, no one injured
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KOMETA has been renewed – Good food for a good life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H was named the Green Large Company of the Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Retail sales in the Czech Republic increased by 2.5 percent in July
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >LG’s new washing machines come with a microplastic filter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >