Kométa: 55 tons less salt in a year
One year ago Kométa started a programme for cutting the salt content of blue-label products by 25 percent. At the moment about 70 percent of their product selection is low-salt. In the 12 months since the launch of the programme Kométa used 55 tons less salt in production. Managing director Giacomo Pedranzini informed that their products are glutamate-, soy- and gluten-free as well, plus some of them contain no lactose and milk protein either. //

Related news
Tibor Kapu tasted the space-travel-inspired Kometini
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fire breaks out at Kometa meat factory in Kaposvár, no one injured
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KOMETA has been renewed – Good food for a good life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The acquisition of Eisberg’s Polish factory has also been completed.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tesco tests Premier – the British chain has brought a new brand to Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Play goes bankrupt: another Icelandic timber company fails
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >