The 2019 Professional Awards of the Hungarian Sommelier Association were announced
This year the Hungarian Sommelier Association (Masosz) has awarded Par Excellence professional awards in five categories.
The recognition given to Masosz’ membership votes will be given to domestic professionals who, through their continued and high-quality work, contribute effectively to improving the quality of the Hungarian restaurant culture, particularly with regard to improving the quality of beverage consumption and promoting widespread theoretical and practical knowledge – Slezsák Zoltán, president of the organization and Kosárka József board member said. (MTI)
Related news
Norbert Nádházi became this year’s Hungarian sommelier champion
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The awards of the Hungarian Sommelier Association were awarded in six categories
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
This year’s professional awards of the Hungarian Sommelier Association to be announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
AgriTech InnoExpo 2025 – where innovation meets nature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Trade Airlines flights have landed – photos and videos
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Large companies and experts join forces for job seekers in Kőbánya
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
