The 2019 Professional Awards of the Hungarian Sommelier Association were announced
This year the Hungarian Sommelier Association (Masosz) has awarded Par Excellence professional awards in five categories.
The recognition given to Masosz’ membership votes will be given to domestic professionals who, through their continued and high-quality work, contribute effectively to improving the quality of the Hungarian restaurant culture, particularly with regard to improving the quality of beverage consumption and promoting widespread theoretical and practical knowledge – Slezsák Zoltán, president of the organization and Kosárka József board member said. (MTI)
Related news
Norbert Nádházi became this year’s Hungarian sommelier champion
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The awards of the Hungarian Sommelier Association were awarded in six categories
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
This year’s professional awards of the Hungarian Sommelier Association to be announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Signature 40 – the region’s new common language: An interview with founders Márton Nagy and Ádám Vaszary on the new dimension of the Signature Platform in 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Superbrands celebrated again in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
