The delicacy of the slightly rich
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  Pressed caviar made from sturgeon roe belongs to the ‘cheap’ category, probably because damaged eggs can also be used. Now American top restaurants start to discover pressed caviar: sturgeon roe has an intense taste and distributors now sell 30-g portions or larger. Restaurants use it for luxury starters or stuffed egg.
Related news
			
				More related news >			
                                
		Related news
(HU) Megtévesztő pszeudo-gasztropornó II. – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Márton Nagy: another step in the development of tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Well-planned concept, refined style
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
					
					
					