The delicacy of the slightly rich
🎧 Hallgasd a cikket:
Pressed caviar made from sturgeon roe belongs to the ‘cheap’ category, probably because damaged eggs can also be used. Now American top restaurants start to discover pressed caviar: sturgeon roe has an intense taste and distributors now sell 30-g portions or larger. Restaurants use it for luxury starters or stuffed egg.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
