Quality food from a small budget!
At the end of September several teams competed in the final of the 9th National Public Sector Catering Chef Competition (OKÉS). The task was to cook a 3-course menu from a net HUF 350 budget/person. Éva Kókáné Pásztor and Sándorné Sütő from Vattai Tündérkert Kindergarten and Kitchen won the competition. András Simon (Lifestyle Hotel Mátra – Mátraháza) was the runner-up and Norbert Pákozdi and Tamás Szeidl (Gasztvitál Zrt. Pamut kitchen – Budapest) finished third. The children jury’s special award went to Noémi Finta and Mariann Harakály (Finta Event House and Restaurant – Érd).
//
Related news
(HU) 2024-ben is megrendezik a #vadateszem kampányt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Deputy State Secretary: promoting healthy eating is a strategic goal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s first plate dessert competition has started
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Supermence in Buda schools: less waste, more experience during lunch break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Brutális egy pizzavágó! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >