Horticulture Subcommittee: Hungarian apricot production is in danger
The Hungarian apricot production is at risk in, because last year, several plantations significantly damaged.
At the Gönci region the destruction rate of trees amounted to 30-40 percent, and this makes profitable production difficult – Kiss Gábor, executive director of the Gyümölcsért Kft. (For the Fruits Ltd.) said on Monday in Budapest at a professional forum. (MTI)
Related news
Agrármarketing Centrum: “Developing Countryside” campaign has ended
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Slovak Minister of Agriculture: European Commission’s proposals threaten to eliminate Slovak agriculture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Animal husbandry has almost doubled since the national government
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Réka Rubint: “Only one thing tires me: resting…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“Food Summit” a huge success at the 82nd OMÉK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TOP 50 Marketing and TOP 50 PR Leaders: New Stars and Returning Big Names
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >