Horticulture Subcommittee: Hungarian apricot production is in danger
The Hungarian apricot production is at risk in, because last year, several plantations significantly damaged.
At the Gönci region the destruction rate of trees amounted to 30-40 percent, and this makes profitable production difficult – Kiss Gábor, executive director of the Gyümölcsért Kft. (For the Fruits Ltd.) said on Monday in Budapest at a professional forum. (MTI)
Related news
István Nagy: the poultry sector is one of the most competitive livestock sectors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO raises global cereal production forecast for 2025 to 2.971 billion tonnes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Grapevine golden yellow disease confirmed in two more wine regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Export champion with innovation in the sugar market curve – Budapest industry roundtable on the competitiveness of confectionery manufacturers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >METRO’s Tasty Hungary initiative has been launched
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >