The Italian-led cheese manufactory will launch a training
The CBA opened a cheese manufactory in Veresegyháza in order to ensure quality cheese consumption in Hungary – Fodor Attila, Director of Communications of the Hungarian chain told MTI at the site.
At the press conference combined the presentation of the product and production demonstration, Fodor Attila told that 900 liters of locally produced farm milk is used for production every week. The milk is sourced from farms in Pest County, and depending on the type they produce approximately 90-100 kilograms of cheese.
The cheese shop is currently supply twelve stores with its products in, mostly in Budapest and Pest County. (MTI)
Related news
The Moon isn’t made of cheese at the moment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cow and goat cheeses recalled from trade due to microbiological contamination
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global internet outage paralyzes digital services – card payments also disrupted
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Loyalty reloaded – who is going to win the loyalty war in 2025?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hatszoros Hungaropack-díjas lett a DS Smith – új szintre emeli a fenntartható csomagolás innovációját
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >