A campaign is launched to promote summer pork consumption
The Ministry of Agriculture, the Agricultural Marketing Center and the Hungarian Meat Industry Association are promoting the consumption of pork in their summer barbecue campaign. The aim of the campaign, which runs until the end of the grilling season, is to draw customers’ attention to the importance of eating pork and to give tips on how to prepare it healthily.
Related news
34 Hungarian exhibitors participate in ANUGA in Cologne
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s food industry on the threshold of progress: the second Hungarian Food Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PLMA 2025: private labels draw on the power of surprise
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: retail turnover increased by 3.0 percent compared to the same period of the previous year, while remaining unchanged compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Annual inflation in the OECD accelerated to 4.2 percent in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone retail sales fell month-on-month, but rose year-on-year in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

